Hoogstraten Service

Hoogstraten Service | HService voor al je hippische diensten en meer! | Noord-Holland

Dit is
Hoogstraten Service!

Persoonlijk

Gediplomeerd

Kwaliteit

Kundig

Wie zijn Alex en Daniëlle Hoogstraten?

De paardensport is veel meer dan een sport, het is een passie en misschien wel een leefstijl, waarin ook veel veranderingen plaatsvinden. We blijven ons ontwikkelen en het lukt ons steeds weer om iedere paardenliefhebber de juiste oplossing te bieden. We doen dit met veel passie en plezier. Iedereen is welkom, recreant of sportgericht, we zijn er voor jou!
Daniëlle Hoogstaten | HService voor al je hippische diensten en meer!

Daniëlle

Opgegroeid met paarden, veel passie en ervaring en een allround opleiding!

Snel contact met Daniëlle?

Alex Hoogstraten | HService voor al je hippische diensten en meer!

Alex

Technisch opgeleid, veel inzicht en met veel geduld is geen klus is te gek!

Snel contact met Alex?

Wie zijn Alex en Daniëlle Hoogstraten?

Alex is opgegroeid op de boerderij van zijn ouders in Lutjewinkel (NH). Naast koeien en schapen werden er paarden gehouden en werden er wedstrijden gereden. Alex had geen interesse in paarden, hij ging wel eens mee wanneer zijn broer een eventing wedstrijd had. Of wanneer zijn vader een marathonwedstrijd reed met zijn tweespan paarden. Alex hield vooral van sleutelen aan machines, zo lagen er regelmatig grasmaaiers en brommers uit elkaar. Het sleutelen heeft in de jaren die volgde geleid tot het diploma 1e autotechnicus en werkplaatschef bij een Landbouwmechanisatie bedrijf.

Daniëlle is de vrouw van Alex. Daniëlle woonde tot haar tiener jaren in IJmuiden. Daar reed zij naast haar eigen pony op de manege en had verschillende verzorgpony’s en paarden. Er werden dressuurproefjes gereden en soms een parcours gesprongen. Toen Daniëlle 12 jaar werd verhuisde zij naar Nieuwe Niedorp (NH) waar nog steeds alles is het teken stond van paarden. In die periode werden er verschillende paarden gereden. Via een stage ging Daniëlle werken op een stoeterij waar zij te maken kreeg met de opfok, het beleren en de sport. In 2009 kwam er een tweespan Welsh A hengsten op het pad die werden opgeleid tot het hoogste niveau in de samengestelde mensport. Met dit span werd Daniëlle opgenomen in het perspectieventeam (KNHS talententeam  – mennen) en wist zij mooie resultaten te behalen op district- en Nederlandse kampioenschappen . Daniëlle heeft in verschillende winkels gewerkt en heeft kantoorbanen gehad in de uitgeverij- en uitzendbranche.
Alex deed in zijn vrije tijd regelmatig klusjes; een stal bouwen, een paddock aanleggen, betonnen, timmerwerken, een menwagen onderhouden of een auto inrichten en Daniëlle gaf regelmatig lessen of hielp bij de opleiding van paarden. Vanuit de ervaring en vraag zijn Alex en Daniëlle op het idee gekomen om Hoogstraten Service op te richten. Een plek waar je terecht kan voor alle klussen in en om stal en waar je terecht kunt voor het laten opleiden van je paard of pony of zelf les kunt nemen.

Hoe het begon:

Al van jongs af zijn we betrokken bij de paarden(sport) en hebben we een eigen visie gekregen over hoe wij het zouden doen.
In 2022 hebben we de stap gezet om onze visie uit te werken en hebben we HService opgericht, hét adres voor al je hippische diensten en meer! 
 
 

Beleid

Voor al onze diensten geldt dat het paardenwelzijn voorop staat. Dit is waarin wij ons willen onderscheiden! 
Lees in onze kennisbank meer over het paardenwelzijn.
– 2022
 • Visie uitgewerkt
 • KvK aangevraagd
 • Orun diploma (mennen) behaald
 • Dealer geworden van Geert en Henk Trading
– 2023
 • Orun diploma (allround sport) behaald
 • Dealer geworden van Ideal Equestrian
 • Dealer geworden van Trust Equestrian
 • Dealer geworden van Zilco Europe
 • Dealer geworden van Kingsley Riding
 • Loonwerkzaamheden toegevoegd aan onze diensten
2024
 • Volg je het hele jaar op sociale media! 
Scroll naar boven