Hoogstraten Service

Hoogstraten Service | HService voor al je hippische diensten en meer! | Noord-Holland

Tuigen en paardensport artikelen

Persoonlijk

Gediplomeerd

Kwaliteit

Kundig

Je bij ons het juiste adres voor tuigen, tuigonderdelen, mensportartikelen en andere paardensportartikelen. We werken samen met een aantal mooie merken, zo kunnen we iedere combinatie voorzien van de juiste materialen om de mensport met plezier te kunnen beoefenen.

Tuigen

Een goed passend harnachement is van groot belang voor het welzijn van het paard. Met goed passend harnachement voorkom je blessures en andere ongemakken.

We leveren tuigen van de merken Ideal en Zilco. Tijdens een pasconsult kom je te weten welk tuig het beste past bij je paard en jouw wensen.

Bitten

Om de uitrusting compleet te maken, hebben we een ruim assortiment bitten en helpen we graag bij het vinden van het juiste bit.

Voor de bitten van Trust is het mogelijk om de bitten te testen. Bij interesse sturen we je graag de voorwaarden.

Onderleggers

Naast de onderleggers van Zilco en Ideal leveren we ook onderleggers van Kingsley. Deze onderleggers hebben een supergoede drukverdeling. Zijn lichtgewicht en ademend.

De onderleggers zijn er voor het mentuig en longeersingels, maar ook als onderlegger onder het zadel.

Men- en paardensportartikelen

Met de merken Ideal Equestrian, Zilco Europe, Trust Equestrian en Kingsley, bieden we veel meer op het gebied van de men- en paardensport.

Denk daarbij aan menkegels, longersingels, longeerlijnen, halstertouwen, menwagenhoezen, menzwepen en nog veel meer!

We hebben geen webshop omdat we veel waarde hechten aan persoonlijk contact en de juiste adviezen. Voor een pasconsult, adviezen of heb je iets nodig?
Stuur ons gerust een e-mail, berichtje of bel ons!

Scroll naar boven