Hoogstraten Service

Hoogstraten Service | HService voor al je hippische diensten en meer! | Noord-Holland

In en om stal/ stalinrichting

Persoonlijk

Gediplomeerd

Kwaliteit

Kundig

Voor alles in en om stal ben je bij ons aan het juiste adres.
We bieden de oplossing voor ieder type huisvesting, paddock en omheining.
 

Paardenstallen

Er zijn veel verschillende manieren voor het huisvesten van paarden en pony´s. Waar de ene paardeneigenaar kiest voor een ruime paardenbox met alle luxe en gemak, kiest een ander voor een vrije uitloop met een overkapping. Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken we samen met de Nederlandse fabrikant Geert en Henk Trading. Dankzij het ruime aanbod hebben we voor iedere paardeneigenaar een goede oplossing.

Trainingsmolens

Een goede aanvulling op de training van een paard is het gebruik van een trainingsmolen. Paarden kunnen met een stapmolen extra bewegen. Doordat een paard een betere conditie krijgt, is er minder kans dat het paard geblesseerd raakt.
We leveren trainingmolens in verschillende modellen, specificaties en afmetingen.

Stalinrichting

Een veilige inrichting in de stal van het paard met o.a. voerbakken, (vorstvrije) waterbakken, slowfeeders, rubberwanden en rubbervloeren.

Paddock

Een goed ingerichte en gedraineerde paddock, staluitloop of een track kunnen door ons worden aangelegd. Er kan indien gewenst ook gebruik worden gemaakt van paddockroosters c.q. ecoroosters. 

Jij kiest je droomstal, wij doen de rest!

Zadelkamer

De zadelkamer is een ruimte die je geordend en schoon wil houden zodat het harnachement droog, stofvrij en veilig is opgeborgen.
We bouwen volledige zadelkamers naar wens, van een grote zadelruimte voor bijvoorbeeld een manege of pensioenstal of een zadelkast voor één paard. De volledige inrichting zadelsteunen, hoofdstelhaken of tuigenophangsets leveren we ook los.

Poets- en wasplaatsinrichting

Voor een goede (na)verzorging van het paard is een tochtvrije en goed ingerichte poets- en/of wasplaats een fijne plek om in alle rust je paard te verzorgen, scheren of wassen. We leveren ook opvoelboxen.

Omheining en afrastering

Een goede omheining of afrastering hebben we in een groot assortiment voor paddock, longeercirkel, rijbaan of weiland. We leveren omheining in hout, kunststof en metaal. Ook voor afrasting hebben we veel opties.

Solariums

Een solarium laat het paard sneller drogen na een wasbeurt of bijvoorbeeld om de spieren te verwarmen voor aanvang van de dagelijkse training. Ook kan een solarium dienst doen om herstel van spiergroepen te bevorderen.

Heb je een vraag?

Wij helpen jou graag!

Scroll naar boven