Hoogstraten Service

Hoogstraten Service | HService voor al je hippische diensten en meer! | Noord-Holland

Menzwepen

Persoonlijk

Gediplomeerd

Kwaliteit

Kundig

De zweep is een hulpmiddel en de vervanger van je been en het is de bedoeling dat je minstens voor het schofje kunt komen, bij de schouder van het paard. Met de zweep kan je vanaf de bok hulpen geven als drijven en begrenzen. 

We hebben verschillende soorten en lengtes menzwepen van het merk Ideal Equestrian – Fleck.
De zwepen gaan van 1.00 meter tot bijna 5.00 meter, met een lange en korte slag, hieronder een greep uit het assortiment:

Menzweep Pocket

Menzweep
Pocket

Een compacte zweep die makkelijk uitschuifbaar is, dit maakt het voor de menner handig in gebruik en om mee te nemen. Verder is de zweep gemaakt van een sterk carbon materiaal en een zacht rubber handvat. Eventueel als reserve zweep op de menwagen.

Menzweep Fleck Carbon Economy

Menzweep
Carbon Economy

Deze betaalbare lichtgewicht carbon boogzweep is gemaakt in samenwerking met Fleck. De zweep beschikt over een anti-slip handvat en een met nylon gevlochten slag.

Menzweep Fleck Carbon Economy korte slag

Boogzweep Carbon Economy korte slag

Deze betaalbare lichtgewicht carbon boogzweep is gemaakt in samenwerking met Fleck. De zweep is volledig zwart en beschikt over een anti-slip handvat en een met korte nylon slag.

Menzweep Fleck Carbon

Fleck carbon zweep
in 5 kleuren

Deze Trendy Fleck boogzweep is gemaakt van carbonvezel met een fel gekleurde nylon slag (45cm) Het handvat heeft een zacht omwikkeld Griplint voor optimaal comfort tijdens het mennen. Verkrijgbaar in de kleuren: – Blauw – Groen – Rood – Oranje – Geel

Menzweep Fleck Marathon boogzweep

Marathon
boogzweep

Deze marathon zweep is extra verstevigd met nylon om de kern van glasvezel en een dikkere top! Verkrijgbaar in de kleuren: – Zwart – Rood – Royal Blauw – Geel

menzweep Fleck Wilgenhout

Holly (Licht of donker wilgenhout)

Boogzweep gemaakt van natuurlijke wilgen takken die speciaal hand geselecteerd zijn voor de productie. Verder heeft de zweep een lederen handvat en een gevlochten lederen boog in de top! Enkel voor de elite is dit een uitermate geschikte zweep.

Menzweep Fleck Balans

Menzweep
Balans

Door de houten balansverdikking ligt deze zweep perfect in de hand De balanszweep heeft een nylon slag en een stok van glasvezel omkleed met nylon. Leverbaar in het zwart, licht bruin en donker bruin.

Menzweep Fleck Bamboo

Menzweep
Bamboo

Gelakte bamboe zweep met omwikkelde handgreep en nylon slag. Deze zweep is door het bamboe super sterk, buigzaam, slijtvast (mede door de laklaag) en milieuvriendelijk.

Menzweep Fleck Vierspan

Vierspan
Boogzweep

Vierspan boogzweep met een korte en lange slag.

Scroll naar boven