Hoogstraten Service

Hoogstraten Service | HService voor al je hippische diensten en meer! | Noord-Holland

Hoogstraten Sportteam

Persoonlijk

Gediplomeerd

Kwaliteit

Kundig

Hoogstraten Service | HService voor al je hippische diensten en meer! | Noord-Holland

Maak kennis met ons team!

We zijn zelf actief in de mensport en gaan regelmatig op wedstrijd. Op wedstrijden zijn we te herkennen aan onze kleding met logo.

Kom je ons tegen en kunnen we je ergens mee helpen? Spreek ons gerust aan! Ook als je iets nodig hebt en je weet dat we daar zijn, laat het tijdig weten en we nemen dit voor je mee!

Hoogstraten Service
It's a Lady (Sunny)

Ons wedstrijdpaard waarmee we in 2024 ons debuut hebben gemaakt in de internationale mensport CAI 2*.
Sunny loopt in de nationale mensport op het hoogste niveau in verschillende displines en is onder het zadel Z1 geklasseerd.

Hoogstraten Service
Rambo

Onze super menpony! Rambo heeft al vele mooie prestaties geleverd in het enkel- en dubbelspan, waaronder klasse Z samengesteld. In 2023 heeft hij in het enkelspan de klasse ZZ vaardigheid behaald. Ook speelt hij een grote rol bij de opleiding van beginnende menners en jonge pony’s. 

Hoogstraten Service
Prinses Rita

De jongste van het team. Prinses is sinds eind 2023 als 3 jarige bij ons team gekomen. We zijn haar onder het zadel en voor de wagen aan het opleiden, we kijken uit naar een mooie toekomst in de mensport met deze beauty!

Hoogstraten Service
Beltaines Quartz

De knappe perlino hengst waar we tijdens de beleerperiode voor zijn gevallen. Een supermooie en vooral lieve pony kwam begin 2023 bij ons in het team. Helaas werd er een hartafwijking geconstateerd en hebben we een supergoed huisje voor hem gevonden, waar hij de beste zorg krijgt.

Alex Hoogstraten

Als groom zorgt Alex ervoor dat de menwagen overeind blijft tijdens de marathon of dat Daniëlle de goede kant op gaat in de dressuurproef. Tevens zorgt Alex ervoor dat het materiaal in topconditie verkeerd!

Daniëlle Hoogstraten

Meestal te vinden aan de leidsels of in het zadel.

Scroll naar boven