In en om stal/ stalinrichting

Ook voor alles in en om stal ben je bij ons aan het juiste adres. 
We denken graag mee in de wensen, stuur ons gerust een mail voor meer informatie.

Stalinrichting
Een veilige inrichting in de stal van het paard met o.a. voerbakken, (vorstvrije) waterbakken, slowfeeders, rubberwanden en rubbervloeren.

Paddock
Een goed ingerichte en gedraineerde paddock, staluitloop of een track kunnen door ons worden aangelegd. Er kan indien gewenst ook gebruik worden gemaakt van paddockroosters c.q. ecoroosters. 

Omheining en afrastering
Een goede omheining of afrastering hebben we in een groot assortiment voor paddock, longeercirkel, rijbaan of weiland. We leveren omheining in hout, kunststof en metaal. Ook voor afrasting hebben we veel opties.

Zadelkamer
De zadelkamer is een ruimte die je geordend en schoon wil houden zodat het harnachement droog, stofvrij en veilig is opgeborgen.
We bouwen volledige zadelkamers naar wens, van een grote zadelruimte voor bijvoorbeeld een manege of pensioenstal of een zadelkast voor één paard. De volledige inrichting zadelsteunen, hoofdstelhaken of tuigenophangsets leveren we ook los.

Poets- en wasplaatsinrichting
Voor een goede (na)verzorging van het paard is een tochtvrije en goed ingerichte poets- en/of wasplaats een fijne plek om in alle rust je paard te verzorgen, scheren of wassen. We leveren ook opvoelboxen.

Solariums
Een solarium laat het paard sneller drogen na een wasbeurt of bijvoorbeeld om de spieren te verwarmen voor aanvang van de dagelijkse training. Ook kan een solarium dienst doen om herstel van spiergroepen te bevorderen.

Trainingsmolens
Een goede aanvulling op de training van een paard is het gebruik van een trainingsmolen. Paarden kunnen met een stapmolen extra bewegen. Doordat een paard een betere conditie krijgt, is er minder kans dat het paard geblesseerd raakt.
We leveren trainingmolens in verschillende modellen, specificaties en afmetingen.