Wie zijn Alex en Daniëlle Hoogstraten? 

 Alex is opgegroeid op de boerderij van zijn ouders in Lutjewinkel (NH). Naast koeien en schapen werden er paarden gehouden en werden er wedstrijden gereden. Alex had geen interesse in paarden, hij ging wel eens mee wanneer zijn broer een eventing wedstrijd had. Of wanneer zijn vader een marathonwedstrijd reed met zijn tweespan paarden. Alex hield vooral van sleutelen aan machines, zo lagen er regelmatig grasmaaiers en brommers uit elkaar. Het sleutelen heeft in de jaren die volgde geleid tot het diploma 1e autotechnicus en werkplaatschef bij een Landbouwmechanisatie bedrijf.

Daniëlle is de vrouw van Alex. Daniëlle woonde tot haar tiener jaren in IJmuiden. Daar reed zij naast haar eigen pony op de manege en had verschillende verzorgpony's en paarden. Er werden dressuurproefjes gereden en soms een parcours gesprongen. Toen Daniëlle 12 jaar werd verhuisde zij naar Nieuwe Niedorp (NH) waar nog steeds alles is het teken stond van paarden. In die periode werden er verschillende paarden gereden. Via een stage ging Daniëlle werken op een stoeterij waar zij te maken kreeg met de opfok, het beleren en de sport. In 2009 kwam er een tweespan Welsh A hengsten op het pad die werden opgeleid tot het hoogste niveau in de samengestelde mensport. Met dit span werd Daniëlle opgenomen in het perspectieventeam (KNHS talententeam  - mennen) en wist zij mooie resultaten te behalen op district- en Nederlandse kampioenschappen . Daniëlle heeft in verschillende winkels gewerkt en heeft kantoorbanen gehad in de uitgeverij- en uitzendbranche.
Alex deed in zijn vrije tijd regelmatig klusjes; een stal bouwen, een paddock aanleggen, betonnen, timmerwerken, een menwagen onderhouden of een auto inrichten en Daniëlle gaf regelmatig lessen of hielp bij de opleiding van paarden. Vanuit de ervaring en vraag zijn Alex en Daniëlle op het idee gekomen om Hoogstraten Service op te richten. Een plek waar je terecht kan voor alle klussen in en om stal en waar je terecht kunt voor het laten opleiden van je paard of pony of zelf les kunt nemen.